MLM

(e)M(e)L(e)M, a sokat vitatott iparág.

Szerencsésnek tartom magam, mert közvetlenül a rendszerváltás után, 1990-ben, ismerhettem meg ezt a csodát.

Amikor az első előadást megnéztem, azonnal felismertem, hogy ez egy óriási ötlet.

Abban az időben Magyarország még nem volt erre kész sem gazdaságilag, sem mentálisan. (Én sem…)

Azóta felnőtt 1-2 generáció s az internet elterjedésével rohamléptekben fejlődött az iparág.

Sokan kezdték újra, köztük én is, bár őszintén szólva a hátam közepére sem kívántam az egészet, viszont olyasvalamibe botlottam bele, amit mikor először megláttam, csak néztem bambán, majd jött a felismerés: “Erre vártam egész életemben!”

Néhány évig babusgattam az embereket…

2018. novemberben azonban részt vettem Firenzében egy olyan rendezvényen, ami addigi életem minden képzését felülmúlta. Tömény esszenciaként hatolt be az Elmémbe az, amit ott hallottam, láttam.

Marc Accetta, a Cégünk “szemléletfejlesztési” trénere tart elóadást nekünk

Eszembe jutottak az első pillanatok, a sok-sok könyv, videók, hanganyagok, rendezvények amiket elolvastam, megnéztem, meghallgattam, melyeken részt vettem 1991 óta.

A pillanat tört része alatt pörgött le előttem addigi életem: az álomrablók, az energiavámpírok, a félelmek s minden ami gátolt.

Ez után a rendezvény után képtelen voltam úgy gondolkozni, mint azt megelőzően. Mindenkit elengedtem, aki visszahúzott, vagy vissza akart húzni.

Újra leültem magammal, átgondoltam mindent, módosítottam a GPS-t, készítettem magamnak egy új tervet s ehhez tartván magam, már más gondolkodással megyek tovább az utamon.

Te úgy élsz, ahogyan gyermekként megálmodtad? Azzal foglalkozol, amiről gyermekként álmodoztál? Annyi a bevételed, amennyire szükséged van? Ha alkalmazott vagy, annyit fizetnek neked, amennyit érsz valójában? Annyi a szabadidőd, amennyit mindig szerettél volna? Ha te egy “segítős” típus vagy, úgy tudsz segíteni azoknak, akiknek akarsz, ahogyan azt valóban szeretnéd?

Ha minden kérdésre őszintén “Igen” a válaszod, akkor, szívből gratulálok!

Ha nem, akkor itt az ideje változtatnod, lépj velem kapcsolatba, talán tudok segíteni. Kattints IDE