RICH DAD EDUCATION – Robert Kiyosaki képzés

RICH DAD EDUCATION – Robert Kiyosaki képzés – LONDON, 2019. július 3. szerda

Iskolába sosem szerettem igazán járni, mert számomra sok érdektelen dolgot tanítottak, vagy talán azért, mert kötelező volt 😀

Olvasni és fejleszteni magam azonban igen.

Örökre emlékezetes marad számomra ez a nap, áldom magam, hogy elmentem a képzésre, amit egy fiatal angol srác tartott, aki Robert Kiyosaki egyik tanítványa.

Robert Amerikában jól ismert egyén, többször adott intrejút Oprah Winfrey műsorában is. Több könyvet írt, melyek több milliós példányszámban keltek el világszerte.

Európában többnyire a network marketingesek tudják, kiről van szó, mert könyveit és pénzügyi tanításait itt propagálják leginkább.

Robert befektető; részesedése van az ingatlanpiacon több kontinensen, tovább az olajiparágban, kereskedelemben online-offline, tőzsdén, network marketingben, csak hogy néhányat említsek.

Igazi birodalmat épített fel a feleségével, Kim-mel, és már évek óta adják át tudásukat azoknak az embereknek, akik nyitott gondolkodásúak, és változtatni akarnak az életükön.

Az első könyv, amit olvastam olvastam tőle, a Gazdag Papa, Szegény Papa c. írása, melyben gyermekkorának emlékeit osztja meg az emberekkel.

Leírja, hogy bár édesapja kiemelkedő pozícióban dolgozott, mégis folyamatosan pénzügyi gondjaik voltak.

Barátjának édesapja – akit Robert a „Gazdag Papa“-ként említ mindig – , újabb és újabb ötletek keresésére és azok megvalósítására ösztönözte, így Robert és barátja mindig bevételt tudtak „teremteni“.

Ajánlom figyelmedbe könyveit, az Újakat is.

„Guglizd meg“ és rengeteg információt fogsz találni róla 🙂

RICHDAD EDUCATION – „Gazdag Papa“ képzés – LONDON, 2019. július 3

A meetingen olyan információkat, tudást kaptam, amelyeket eddig sehol, semmilyen videóban, könyvben, hanganyagon nem láttam, olvastam, hallottam.

Néhány gondolatot és képet megosztok most veled erről a találkozóról.

A gondolatok a meeting-ről, az előadótól:

„Többet akartam. Több pénzt, több időt, több életet“

„A legkeményebb dolog, a cselekvés“

„Ha nyújtanak feléd valamit, és te akarod azt, akkor kevés az, hogy tartod a kezed, ugranod kell érte“

„1 dolog biztos: az elmúlás, meghalunk.“

„Nekünk kell eldönteni, milyen életet akarunk, hol, hogyan s kikkel töltjük el az időnket“

„Legyél vidám, adj 110%-ot, legyél nyitott gondolkodású, legyél saját magad aktív coach-a (edzője, a játékos és az edző egy személyben)“

„Mit tennél a több pénz-zel?

„Mit tennél havi, heti 500 – 1000 – 2000 – 5000 akármivel? :D (váltsd át arra a pénznemre, amiben az adott összeget meg akarod kapni… – Az értéked a tudásodban van, és abban, hogy felhasználod-e ezt a tudást az életed jobbá tételére?)

„Legyen stratégiád és fókuszálj erre!“

„Kell, hogy legyen egy jó csapatod! Határozott, gyors döntéseket hozó, konzekvens, őnmagukat folyamatosan fejlesztő emberekre van szükséged’“

„Az én ‘okom’ (Miért?-em), az Anyám volt. Pontosabban az az „élet“, ahogyan ő élt. Segíteni akartam neki és nem tudtam. Láttam, hogy mi az eredménye a több évtizedes munkájának, a nyugdíjba vetett hitének. – Másként akartam Élni és Más ÉLET-et akartam adni a leendő gyerekeimnek“

„Az iskola arra tanít, Hogyan legyél rabszolga?“

„Szabadnak kell lenned! Időben és Pénzügyileg egyaránt!“

„Passzív bevételekkel kell rendelkezned! Legalább 4-5 bevételi ‘csatornát’ kell létrehoznod!“

„Legyél ‘vadállat’ – Úgy kell akarnod a szabdságot, mint egy vadállat az ételt, amikor éhes!“

Több olyan értékes információt kaptunk még, melyeket egész életünkben hasznosítani tudunk, ezekről most nem írok, amint alkalmad nyílik rá, menj el egy képzésére, vagy vegyél részt online.

A fényképek:

A RICHDAD EDUCATION (‘Gazdag Papa’ képzés) fö kérdése:

MIT TESZEL MA AZÉRT, HOGY A HOLNAPOD JOBB LEGYEN?

FONTOS: az írásaim, saját szellemi tulajdont képeznek. Amennyiben idézel innen, említsd meg a forrást! MINDEN JOG fenntarva @radohajnal1